ITALIAN KITCHEN LIFESTYLE, BEREIKBARE LUXE.
BORETTI.

Al ruim 20 jaar staat het merk Boretti synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. Met de culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft Boretti’s team van professionals continue naar het summum in kwaliteit, techniek en design. Het is onze ultieme wens om de culinaire creaties van iedere keukenliefhebber plezieriger en eenvoudiger te maken, hetgeen gerealiseerd wordt met de creatie van keukenapparatuur in uitzonderlijke Italiaanse stijl. Laat u inspireren en ervaar zelf Boretti's 'Passione in Cucina'.

Fornuizen – Collezione Toscana en Milano

Boretti heeft inductiefornuizen en gasfornuizen in twee stijlen; Milano en Toscana. De inductiefornuizen zijn verkrijgbaar met enkele oven of dubbele oven in de trendkleuren; roestvrijstaal, antraciet en zwart. De gunstige aansluitwaarde van deze fornuizen zijn geschikt voor 2-fasenaansluiting (16A) of 3-fasenaansluting. De inductiefornuizen beschikken over 4 zones.

Gasfornuizen zijn eveneens verkrijgbaar met enkele oven of dubbele oven in de trendkleuren; roestvrijstaal, antraciet en zwart. Met de Dual Fuel wokbrander kunt u sudderen op zeer laag vuur (0,3kW) of wokken op heet vuur (4,2kW). De gasfornuizen beschikken over 5 professionele messing branders.

Grigio – Antraciet als trendkleur

Antraciet en donkere tinten domineren het beeld in de nieuwe trends voor keukens. Zwart en antraciet zijn het nieuwe RVS. Bevalt deze chique en stijlvolle stijl jou? Boretti heeft een volwaardige antraciet/zwart collectie in fornuizen, ovens, kookplaten, afzuigkappen en kranen. Deze apparaten vormen een harmonie met de trendkeukens van nu.

Boretti - Italian Kitchen lifestyle