For better living.
Electrolux.

Wij zijn Electrolux. Opgericht in Zweden, in 1919. Dus al meer dan 100 jaar maken onze innovaties het dagelijkse leven makkelijker. Onze Zweedse benadering van mensgericht, intuïtief design betekent dat elke interactie met een Electrolux-apparaat uit het keukenassortiment moeiteloos en verrijkend is gemaakt. Daarnaast kiezen we materialen en afwerkingen op basis van hun functie, kwaliteit en minimale impact op het milieu. Omdat we weten hoe belangrijk thuis is helpen we je niet alleen met koken. We ontwerpen oplossingen om je te helpen beter te leven, elke dag opnieuw.

OVENS

Koken met stoom: de ideale bereidingswijze

Professionele chefs weten het al lang: koken met stoom is niet alleen gezond, het maakt alles ook lekkerder. Want door stoom toe te voegen worden je gerechten nog smaakvoller en met de 100% stoomfunctie zet je de lekkerste vis- en groentegerechten op tafel. Hoeveel stoom nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Stel de temperatuur in zoals gebruikelijk, activeer de Steamify®-functie en de oven zorgt automatisch voor de juiste hoeveelheid stoom.

Regenereren

Ook voor het regenereren (opwarmen en warmhouden) is stoom ideaal. Stoom voorkomt namelijk dat het oppervlak uitdroogt. De warmte wordt behoedzaam en gelijkmatig verdeeld en geeft een gerecht de smaak en textuur alsof het net is bereid.

SteamBake, je bakkerij thuis

Ook professionele bakkers zijn overtuigd van de voordelen van stoom: een vleugje stoom zorgt namelijk voor het beste bakresultaat - een smaakvolle binnenkant en die mooi gekleurde, knapperige korst.

DUOHOB

Alle vrijheid bij het ontwerpen van je keuken

De Electrolux DuoHob – een inductiekookplaat en afzuigunit ineen – kun je bijna overal plaatsen, zelfs in een open ruimte. Zo kun je niet alleen onbegrensd je keuken ontwerpen, maar ook de grenzen van je kookkunsten verleggen.

Auto Breeze verfrist automatisch de lucht

Zodra je klaar bent met koken, wordt het afzuigniveau automatisch verlaagd naar een fluisterstil minimum. Dit betekent dat je in alle rust van je maaltijd kunt genieten, terwijl de lucht in je keuken stilletjes wordt ontdaan van kookluchtjes.

Combineer twee kookzones tot één grote

Met de brugfunctie combineer je eenvoudig twee kookzones tot één grote om groter of langwerpig kookgerei, zoals een grillplaat, te gebruiken.

KOOKPLATEN

Kokend water onder controle

Wanneer de SenseBoil®-kookplaat opborrelende kookbubbels detecteert, wordt de temperatuur automatisch verlaagd. Overkoken van water is hiermee verleden tijd.

Handige brugfunctie

Ideaal voor groter kookgerei. Combineer de twee zones, zodat je ze samen kunt bedienen, zowel de intensiteit als de timer.

AFZUIGKAPPEN

Hob2Hood®

De Hob2Hood®-functie verbindt je kookplaat draadloos met je afzuigkap. Start met koken en de afzuigkap past automatisch de instellingen aan en zorgt voor de beste afzuiging tijdens het koken. Zo heb jij je handen vrij voor het bereiden van een heerlijke maaltijd.

Een frisse keuken, in stilte

De afzuigkappen met Breeze-functie verfrissen geruisloos de lucht wanner je klaar bent met koken. Activeer de functie met één druk op de knop en de lucht wordt gedurende tien minuten in stilte ververst.

KOEL- EN VRIESKASTEN

GreenZone

Dankzij de ideale luchtvochtigheid in de afgesloten GreenZone-lade drogen groenten en fruit niet uit, maar worden ook niet te vochtig. Voortijdig bederf wordt zo voorkomen en tot 95% van de vitamines blijft tot na 11 dagen behouden.

ColdSense

De temperatuur in de koelkast blijft stabiel, onafhankelijk van de kamertemperatuur en wordt na het openen van de deur weer snel op het juiste niveau gebracht.

Snelvriesfunctie

Met behulp van de snelvriesfunctie breng je verse producten snel naar een veilige bewaartemperatuur van -18°C. Zo gaan er geen belangrijke voedingsstoffen verloren en is je maaltijd, na het ontdooien, van betere kwaliteit.

VAATWASSERS

Duurzaam afwassen makkelijk gemaakt met QuickSelect

Kiezen voor duurzaam wordt gemakkelijk. Gebruik de QuickSelect-schuifregelaar om de gewenste cyclustijd in te stellen en de Ecometer toont je het meest duurzame programma om energie en water te besparen.

Satellietsproeiarm

De veelzijdige dubbele rotatie van de satellietsproeiarm zorgt voor een besproeiing vanuit voortdurend veranderende hoeken, zodat je vaat en kookgerei perfect worden gereinigd.

AirDry

De AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, met tot wel drie keer betere resultaten dan bij gesloten systemen.

5 Jaar garantie

Met Electrolux kies je voor zekerheid, want je krijgt maar liefst vijf jaar volledige garantie bij aanschaf van minimaal vier apparaten. Dit betekent dat er 5 jaar lang geen arbeidsloon en materiaalkosten worden berekend. Meer weten? Ga naar electrolux.nl en registreer je nieuwe apparaten.