THUIS IN ELKE KEUKEN.
PELGRIM.

Pelgrim is thuis in elke keuken. De apparaten zijn voorzien van de laatste technologieën en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De apparatuur van Pelgrim is verkrijgbaar bij alle Reddy Keukens vestigingen.

Mooi makkelijk Pelgrim

Pelgrim is al bijna 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar u zich thuis wilt voelen. Want u ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden.

Pelgrim wil dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met haar keukenapparatuur. Daarom wordt constant gezocht naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen ze gebruikers- en schoonmaakgemak. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Stoer en stijlvol

Matzwarte apparaten zijn een echte blikvanger in uw keuken. Niet verwonderlijk dat Pelgrims matzwarte assortiment in populariteit toeneemt. Plaats ze naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol geheel. Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak het compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

Unieke garantie

Pelgrim is al bijna 100 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van koken en bied daarnaast standaard, na registratie, 5 jaar garantie. Zo bent u dus verzekerd van een uitstekende werking van uw keukenapparatuur.

Pelgrim: te thuis in elke keuken