28.06.2021

Voordelen Duitse kwaliteitskeukens

Duitse keukens zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Weten welke voordelen een Duitse keuken heeft? Lees het in onze blog.

Artikel Delen

Wat zijn de voordelen?

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, weet dat Duitse keukens zeer gewild zijn. Al decennialang zijn onze oosterburen ongeëvenaard op het gebied van keukens. En dat is niet voor niets, want deze keukens staan bekend om de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en degelijkheid. Niet voor niets dat Duitse keukens dus mateloos populair zijn in Nederland.

Maar hoe komt het eigenlijk dat Duitse keukens het zo goed doen in de Nederlandse huizen? In deze blog zetten we de voordelen op een rij. Zo weet je na een paar minuten welke voordelen Duitse keukens bieden. Maar nog leuker is dat je voor een keuken van Duitse afkomst niet meer naar Duitsland hoeft te rijden: in de REDDY-showrooms vind je namelijk allemaal keukens van Duitse kwaliteit.

Strenge kwaliteitscontroles

Vrijwel alle grote keukenfabrikanten hebben fabrieken in Duitsland, waar ze moeten voldoen aan strenge kwaliteitscontroles. Bovendien lopen Duitse fabrikanten voor in het gebruik van nieuwe technieken en innovaties, waardoor je altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit en ervan op aan kunt dat je nieuwe keuken jarenlang kookplezier biedt.

Materiaalkeuze

Dankzij de strenge regelgeving in Duitsland worden er hoge eisen gesteld aan de productie en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen. Dankzij de keuze van bepaalde duurzame materialen, gaan Duitse keukens langer mee dan de gemiddelde keuken.

Zo zijn vrijwel alle keukens van Duitse makelij voorzien van kras- en stootbestendige werkbladen, waarbij zelfs hout en glas op speciale manieren krasbestendig worden gemaakt. Zo heb je na jaren intensief gebruik nog steeds een als nieuw ogende keuken.

Verlengde van de leefruimte

Maar naast kwaliteit zijn ook de afwerking en stijl erg belangrijk voor de fabrikanten. Keukens zijn namelijk al lang niet meer alleen een plek om te koken, een keuken is vandaag de dag een verlengde van je woon- en leefruimte. Met de keuze voor een Duitse keuken kies je dan ook voor comfort en werk je met optimale werkhoogtes, slimme opbergoplossingen en schitterende aangezichten.

Prijs-kwaliteitsverhouding

We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze blog denkt dat Duitse keukens duurder zijn dan andere keukens. Laten we je geruststellen: dat is niet zo. Duitse keukens zijn eerlijker geprijsd, waardoor ieder budget gegarandeerd is van hoogstaande kwaliteit. Vandaar dat we bij REDDY eerlijk durven zeggen dat je bij ons enkel en alleen hoogstaande, Duitse kwaliteitskeukens vindt tegen zeer scherpe, nettoprijzen.

Nieuwsgierig naar Duitse keukens?

Voor keukens van hoge kwaliteit hoef je dus niet langer de grens naar onze oosterburen over te steken. Bij REDDY vind je een uitgebreid aanbod aan Duits keukens in alle geuren en kleuren en laten onze adviseurs graag alle mogelijkheden zien.

En omdat wij de grootste, unieke Keukenformule zijn van Europa ben je bij ons altijd zeker van een keuken van Duitse kwaliteit tegen een scherpe nettoprijs. Onderhandelen hoeft dus niet meer, want je weet meteen wat de keuken van je dromen kost. Zien we je snel?

GRATIS KEUKENGIDS

Nieuwe ideeën op doen vanaf de bank? Vraag dan ons gratis REDDY-keukentijdschrift aan en blader langs de mooiste keukens voor hele scherpe, nettoprijzen.
 

Raadgever aanvragen