AEG KEUKENAPPARATUUR DE INNOVATIES VAN MASTERY RANGE

In het brede assortiment van AEG-keukenapparatuur is voor elke wens en in elke prijsklasse de juiste keukenhulp te vinden. Voor het bereiden van een snelle maaltijd als voor fijnproevers biedt AEG de zogenaamde Mastery Range. In dit premiumsegment zijn apparaten met de meest innovatieve functies ondergebracht. De belangrijkste geven we hieronder weer. 

Meer informatie kun je natuurlijk ook in jouw REDDY-winkel krijgen. 

ComfortLift® bij AEG-vaatwassers

De AEG-vaatwasser met ComfortLift® heeft een modern hefmechanisme. In dit geval wordt de onderste korf automatisch opgetild bij het omhoogtrekken. Vervelend bukken is hiermee uit het verleden. Servies kan nu nog eenvoudiger in- en uitgeruimd worden.

Een goed doordachte inrichting met flexibele houders, bijvoorbeeld voor glaswerk, is bij alle AEG-vaatwassers inbegrepen en bovendien bijzonder efficiënt en afhankelijk van het model extra stil. Op deze manier wordt de vaat bijna ongemerkt snel schoon.

CustomFlex® in koel- en vriescombinaties

Bij de AEG koel- en vriescombinaties met CustomFlex®-functie kan de deurindeling individueel worden aangepast. Je kunt vakken in de deur voor drankjes, boter of kruiden flexibel indelen om zo de ruimte optimaal te benutten - afhankelijk van wat je op dat moment in je koelkast hebt.

Deze functie is met name handig als je bijvoorbeeld hoge flessen in de koelkast hebt staan. Verplaats eenvoudig een vak erboven en de fles past zonder problemen. Met het CustomFlex®-systeem wordt inruimen erg leuk.

01

AEG vaatwassers en koelkasten

Hob2Hood tussen kookplaat en afzuigkap

Een afzuigkap die automatisch wordt ingeschakeld en zijn vermogensniveau aanpast aan die van de kookplaat - dat is de Hob2Hood-functie van AEG. Zodra je de kookplaat inschakelt, start de afzuigkap. Hierdoor wordt de lucht van ongewenste geurtjes effectief verwijderd.

Nog een voordeel: je hoeft je nergens zorgen over te maken en houdt je handen vrij om te koken. Als je klaar bent met koken, schakelt de afzuigkap vanzelf uit.

MaxiSense® Pure met FlexiBridge

De MaxiSense® Pure kookplaat van AEG maakt indruk met zijn diepzwart glasdesign. Het past naadloos in het werkblad en wordt bestuurd door een touchscreen. Dankzij inductie kun je de temperatuur bliksemsnel instellen.

Met de FlexiBridge-functie kun je vier afzonderlijke kookzones combineren tot één grote. Hierdoor kunnen pannen, maar ook grote braadpannen zeer flexibel op de kookplaat worden geplaatst.

Kerntemperatuursensor

De ovens van de AEG Mastery Range hebben vele functies om je te helpen bij het bereiden van gerechten. Deze omvatten bijvoorbeeld de zelfreinigende en verschillende automatische programma's die het gaar- en kookproces regelen.

Vooral handig is de kerntemperatuursensor. Je hoeft alleen maar in te stellen welk gerecht je wilt koken, zoals bijvoorbeeld lamsfilet medium rare, en sluit vervolgens de sensor aan op het vlees. De rest wordt gedaan door de oven. Hij laat het je weten zodra het gewenste gaarniveau is bereikt.

02

AEG-ovens en kookplaten