Klantervaringen met REDDY-vestigingen Jouw mening telt!

Evaluaties 1103
4,6

Wat hebben onze klanten te vertellen over hun ervaringen met REDDY Keukens? We tonen je hieronder alle feedback, die we tot nu toe over de REDDY-vestigingen in heel Nederland hebben ontvangen. De reviews die we hebben gekregen zijn onder andere afkomstig via het onafhankelijke reviewplatform feedbackcompany.com. Zo krijg je alvast een eerste beeld van de service die REDDY Keukens te bieden heeft.

Mocht je zelf trouwens al klant zijn bij een REDDY-vestiging maar deze nog niet beoordeeld hebben, dan kijken we uit naar jouw ervaring. Jouw beoordeling helpt ons immers onze service en ons aanbod verder te verbeteren.

5,0

Wij hebben dit bedrijf ervaren...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Wij hebben dit bedrijf ervaren als zeer deskundig, klantvriendelijk en heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Sterke punten: Constant meedenken. Verbeterpunten of tips: Geen. Beveelt u dit bedrijf aan: Ja Sterke punten: Constant meedenken. Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Wij hebben dit bedrijf ervaren als zeer deskundig, klantvriendelijk en heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Eindoordeel: 5 Verbeterpunten of tips: Geen. Beveelt u dit bedrijf aan: Ja


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

4,0

Zeer goed, Fijne meedenkende mensen bij...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goed, Fijne meedenkende mensen bij Ruddy keukens Heteren Sterke punten: Meedenkend Beveelt u dit bedrijf aan: Ja Verbeterpunten of tips: Geen Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: Zeer goed, Fijne meedenkende mensen bij Ruddy keukens Heteren Sterke punten: Meedenkend Beveelt u dit bedrijf aan: Ja Eindoordeel: 4 Verbeterpunten of tips: Geen


Klantervaringen met REDDY Keukens Heteren

Bron: feedbackcompany

5,0

ZORGZAAM. UITSTEKENDE SERVICE. VLOTTE LEVERING.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: ZORGZAAM. UITSTEKENDE SERVICE. VLOTTE LEVERING. Sterke punten: De installateurs Bertrand en Arnold (Arnoud? ) waren echt fantastisch. De stucador een rampenplan, maar na 1 telefoontje werd de rotzooi netjes opgeruimd. Kortom, niets dan lof voor Reddy. Beveelt u dit bedrijf aan: Ja Verbeterpunten of tips: Sterke punten: De installateurs Bertrand en Arnold (Arnoud? ) waren echt fantastisch. De stucador een rampenplan, maar na 1 telefoontje werd de rotzooi netjes opgeruimd. Kortom, niets dan lof voor Reddy. Beveelt u dit bedrijf aan: Ja Verbeterpunten of tips: Eindoordeel: 5 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:: ZORGZAAM. UITSTEKENDE SERVICE. VLOTTE LEVERING.


Klantervaringen met REDDY Keukens Helmond

Bron: feedbackcompany

5,0

We zijn zomaar naar binnen...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf: We zijn zomaar naar binnen gegaan om ff te kijken en het beviel ons wel zodat we een afspraak hebben gemaakt. Bij de eerste afspraak hebben we zeker wel bijna vijf uur gezeten het was een lange zit maar het gevoel bij Christian Twiest wat hij ons gaf was de doorslag. Uiteindelijk om het verhaal kort te houden hebben we de keuken besteld en zijn hier super blij mee zowel de aflevering en de betrokkenheid van Christian die het voor ons persoonlijk heeft gemaakt en ons niet het gevoel gaf dat we een nummer waten. Verbeterpunten of tips: Sterke punten: Het gevoel dat we geen nummer waren Zou u dit bedrijf aanbevelen?: Ja Verbeterpunten of tips: Sterke punten: Het gevoel dat we geen nummer waren Eindoordeel: 5 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf: We zijn zomaar naar binnen gegaan om ff te kijken en het beviel ons wel zodat we een afspraak hebben gemaakt. Bij de eerste afspraak hebben we zeker wel bijna vijf uur gezeten het was een lange zit maar het gevoel bij Christian Twiest wat hij ons gaf was de doorslag. Uiteindelijk om het verhaal kort te houden hebben we de keuken besteld en zijn hier super blij mee zowel de aflevering en de betrokkenheid van Christian die het voor ons persoonlijk heeft gemaakt en ons niet het gevoel gaf dat we een nummer waten. Zou u dit bedrijf aanbevelen?: Ja


Klantervaringen met REDDY Keukens Barendrecht

Bron: feedbackcompany

5,0

super goede ervaring met christian...

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf: super goede ervaring met christian en zijn team in een relaxte sfeer de keuken samengesteld en zonder enige vorm van dwang tot aanschaf over gegaan, een eerlijke prijs afgesproken en levering volgens planning. ook na levering als er iets niet in orde is gelijk met de oplossing komen, en de keuken voldoet aan alle verwachtingen kortom hier kun je met een gerust gevoel een keuken kopen . Sterke punten: fijne sfeer bij het samenstellen van de keuken en met je mee denken wat de mogelijkheden zijn, maar ook na levering nog steeds betrokken zijn bij de klant. Zou u dit bedrijf aanbevelen?: Ja Verbeterpunten of tips: geen Sterke punten: fijne sfeer bij het samenstellen van de keuken en met je mee denken wat de mogelijkheden zijn, maar ook na levering nog steeds betrokken zijn bij de klant. Zou u dit bedrijf aanbevelen?: Ja Verbeterpunten of tips: geen Eindoordeel: 5 Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf: super goede ervaring met christian en zijn team in een relaxte sfeer de keuken samengesteld en zonder enige vorm van dwang tot aanschaf over gegaan, een eerlijke prijs afgesproken en levering volgens planning. ook na levering als er iets niet in orde is gelijk met de oplossing komen, en de keuken voldoet aan alle verwachtingen kortom hier kun je met een gerust gevoel een keuken kopen .


Klantervaringen met REDDY Keukens Barendrecht

Bron: feedbackcompany

Gelukkige klanten zijn tenslotte de beste vorm van reclame. Daarom zijn we altijd zo blij om de ervaringen van onze klanten met hun keuken van REDDY te vernemen. We streven er dan ook elke dag naar om onze klanten door een hoge kwaliteit, een prima service en voordelige prijzen tevreden te stellen. En daar slagen we ook in: Meer dan 80 procent van alle REDDY-klanten komen bij ons terecht op aanraden van vrienden of kennissen om zich door onze medewerkers te laten adviseren bij hun keuze van keuken.